Mira Ademwerk

Mijn naam is Mira en ik ben moeder van twee kinderen. Door mijn eigen leven heen heb ik steeds ervaringen opgedaan over hoe ik beter bij mezelf kan blijven, hoe ik mijn eigen weg kan bewandelen en hoe ons lichaam ons hierbij van dienst kan zijn. Vanuit mijn eigen ervaring, in combinatie met doelgerichte ademcoaching en bio-energetica, kan ik jou bijstaan om bij jezelf te herkennen waarom je bepaalde dingen in jouw leven moeilijk vindt of wat jou nog blokkeert.

Wanneer je meer inzichten krijgt in wat de reden is waarom iets voor jou ingewikkeld aanvoelt, dan creëer je automatisch ook meer ruimte om in de toekomst de dingen anders aan te pakken. Het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn is hierbij een belangrijke eerste stap. Ik kan jou daarnaast ook bijstaan in het vergroten van jouw inzichten d.m.v gesprekstherapie.

Ik ben ademwerk gaan doen omdat ik geen rust kon vinden in mijn lichaam. Omdat ik niet wist hoe ik kon ontspannen. Ik niet de tijd nam om te zitten.

Als collega’s mij vroegen iets over te nemen of op te lossen, dan begon mijn antwoord altijd met “ja…” Zelfs al kreeg ik er een knoop van in mijn maag en werd mijn keel dichtgeschroefd.

Ik bleef veel te lang aan mijzelf voorbijgaan. Ook privé. Totdat ik een enorme burn-out kreeg. Zo intens, dat ik niet meer kon bewegen. Ik in een ziekenhuis terecht kwam.

Lang lag ik op bed. Tijdens mijn moeizame blokjes-om kwam ik keer op keer een ademwerker tegen. Zo kreeg ik mijn eerste ademwerk-sessie. En al deed ik op dat moment al ruim 20 jaar aan yoga, ik had nog nooit zoiets bijzonders, heerlijks en mysterieus meegemaakt. Het begon met een psychedelische trip, daarna raakte ik in een diepe- voor mij onbekende ontspanning.

Ik realiseerde me dat ik tijdens alle gesprekken die ik al sinds mijn pubertijd met psychiaters en psychologen had gevoerd, ik was vergeten om naar mijn lichaam te luisteren; écht via mijn lichaam bij mijzelf te zijn.

Via ademwerk leerde ik om mijn lichaam te voelen en naar mijn lichaam te luisteren. Sindsdien ervaar ik dat mijn lichaam de kompas en sleutel is tot wat resoneert bij mij. Om antwoord te krijgen op wat ik nodig heb, luister ik nu naar mijn lichaam. En dat gaat niet over een craving die mijn ego influistert. Zoals ik het ervaar, heeft echt luisteren te maken met onderscheid leren maken tussen emotionele onrust en innerlijke wijsheid vanuit rust. Wat mijn lichaam echt nodig heeft, is informatie vanuit mijn diep intuïtief weten.

Inmiddels weet ik wat voor mij een gezonde omgeving is: Een omgeving waarin ik kan groeien en ontdekken, in plaats van overleven en onderdrukken. Een omgeving waarin ik mijzelf kan ontvouwen, in plaats van opvouwen. Ik kan mijzelf die omgeving nu geven. Omdat ik ondertussen wél weet hoe die voelt. Het gevoel is mij niet meer onbekend!

Via mijn eigen ervaring én professionele opleidingen heb ik geleerd om mensen op een diep emotioneel niveau te begeleiden. Als therapeutisch ademwerker begeleid ik mensen met bewustzijnswerk en met levens-vraagstukken. Voor iedereen die verlangt naar (psychologische) inzichten en groei.

Ik heb geleerd in diepe ontspanning te kunnen zijn. Onderdeel van mijn sessies is leren hoe je in diepe ontspanning bij jezelf kunt zijn. Zo kan je inspiratie stromen.

S.T.A.R. staat voor slow down, tune in, allow, redirect. Vanuit het bewust begeleiden van waar jij je aandacht op richt, kom je thuis bij jezelf.

© 2023 free your breath . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.