MIRA ADEMCOACH

Je ademhaling reflecteert je leven. Alles wat je meemaakt heeft invloed op je adempatroon. Vaak zet je je adem bijvoorbeeld vast wanneer je iets lastig vindt. En juist door bewust te ademen wat je voelt als iets ingewikkeld is; en door te blijven ademen op de plek waar je kramp voelt; Juist dán kan je adem daar weer gaan stromen.

Eén ademsessie kan al heel veel aanraken en voelbaar laten zijn. Ademwerk kan zeer uiteenlopende klachten begeleiden. Bijvoorbeeld; angst, stress, verlies, depressie, vermoeidheid, onduidelijke pijn, levensveranderingen, het lastig vinden om stappen te zetten, begrijpen wat ruimte innemen is, aandacht voor jezelf en de mensen in je leven.

Via ademwerk kom ik diep in contact met mijn lichaam, kan ik gronden en voel ik wat er speelt. Aandachtig en bewust ademen geeft mij ruimte, voor mijzelf en de mensen in mijn leven. Aan het einde van een sessie raak ik in een gedragen ontspanning. Ademwerk geeft mij inspiratie.

Ademwerk gaat voor mij over dat ik letterlijk in mijn lichaam voel wat (on)bewust gedrag met mij doet. Over dat ik in een ander patroon kan gaan ademen en kan leven. Zodra ik meer ruimte in mijn lichaam heb, merk ik dat ik mij ook anders kan voelen dan in een kramp. Dan ben ik nieuwsgierig om dingen anders te doen. Geïnspireerd om onvruchtbare interactiepatronen te veranderen.

Ik ben in 1975 in Amsterdam geboren. En kwam al vroeg in aanraking met de ‘wijsheid uit het oosten’; Zowel via de vrije school als door mijn ouders heb ik mijn horizon kunnen verbreden. Ik ben sinds mijn 17e met yoga bezig.

Ik heb kunstgeschiedenis gestudeerd omdat ik van schoonheid hou en van expressie geven aan wat er speelt. De kunst om expressie te geven aan wat er bij mij speelt, begon lang na mijn UvA tijd. Die tocht startte toen ik een baan had die niet bij mij paste. En ik mijzelf een beetje in de steek liet toen ik moeder werd van mijn twee kinderen. Ik kreeg een burn-out omdat ik mij teveel aanpaste en mijzelf niet liet zien. Mijzelf niet liet gaan. De reis terug naar binnen en naar mijzelf begon met ademwerk; met het terugvinden van verwondering en levensvreugde; met Transformational Breath®. 

Ik blijf mijzelf via opleiding op een steeds diepere laag leren kennen. En dat stelt mij in staat om steeds dieper te reizen met de mensen die ik begeleid. Lichaamswerk raakt- en leert mij hoe ik mij op een natuurlijke en ontspannen manier tot mijn essentie en daarmee tot de essentie van de ander kan verhouden. Sindsdien voel ik ruimte om mijzelf te zijn. En heb ik geleerd te voelen én gehoor te geven aan wanneer het tijd is voor activiteit en wanneer voor passiviteit.

© 2021 BREATH IS LIFE . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.