Individuele Ademreis

Beweging
Met ademwerk gun jezelf wat je (onbewust) onderdrukt, in beweging te laten komen. Een Ademreis nodigt je uit naar de diepte van je (onbewuste) sensaties. Het verbreedt je perspectief omdat je gaat zien en voelen voorbij wat je gewend bent. Zo krijg je inspiratie voor de meest liefdevolle verbinding met jezelf en met anderen.

De ademanalyse
We zullen helderheid brengen op wat je tijdens je ademreis wil onderzoeken. Ook praten we over hoe je ademt op het moment vlak voor je sessie. We bespreken welke ademtechniek we tijdens de sessie gebruiken; mechanisch / fysiologisch, Breath Awareness of bv Transcendent / Transformational Breath®.

De Reis
Tijdens je Reis werken we samen met jouw adem, met aanraking (tenzij je niet aangeraakt wil worden), met beweging, met muziek, met je eigen klank, met visualisaties, en met affirmaties. Zo krijg je meer zicht op het landschap van jouw innerlijke gevoelsbeleving. En open je jouw gemak en vreugde.

Emoties
De aandacht naar je lichaam, via je adem, laat je sensaties en emoties voelen. Door vrij en voluit te ademen, geeft je emoties ruimte. Ook de emoties die je ergens hebt weggestopt. Je vrije adem laat je hart waarachtig spreken. Door de flow van jouw beweging te volgen, ontvouw je je impulsen en open je de reikwijdte van je wezen.

Ontspannings-fase
Tijdens de integratie fase van de sessie kun je vaak nog meer ontvouwen en ontvangen. Kun naar je wijsheid luisteren. Via diepe ontspanning en rust, laat je stapje voor stapje heling gebeuren. De integratie zal minstens een week lang na je reis inspireren.

Een traject van meerdere sessies
Als je voor een langer traject kiest, raad ik je aan jouw Ademreizen met Therapie te combineren. We nemen de tijd om jouw wensen, verlangen en vragen te exploreren. We kunnen bijvoorbeeld ongemakkelijke (interactie)patronen inzichtelijk maken. We onderzoeken hoe jij op een andere manier met dingen in je leven om kunt gaan. Wanneer je bewust wordt van wat jouw vrije flow belemmert, ontstaan er meteen al meer ruimte.

Naar je lichaam luisteren
Tijdens een langer traject doen we ervaringsgerichte-oefeningen. En ervaar je wat zelfregulatie is. Je verbreedt je bewustzijn door steeds te ervaren wat er in je lichaam gebeurt.

Overweldigende sensaties van vroeger
Als je meerdere sessies boekt, kunnen we aandacht brengen naar jouw vormende jaren. Hoe werd er op jou afgestemd? We hebben als kind niet altijd geleerd of begrepen hoe met emoties om te gaan. Soms hebben we bepaalde ervaringen die voor ons té overweldigend waren, niet tot ontspanning kunnen reguleren.

Omgaan met sensaties
Hoe het voor ons ook was toen of nu, we vinden altijd een manier om met sensaties om te gaan. En soms is de manier waarop we dat doen niet meer dienend. Ademwerk brengt je in contact met je natuurlijke zelf; Laat je jouw zelf ervaren; Biedt inzicht, inspiratie en vreugde.

Balans
Lichaam en mind zijn met elkaar verbonden. De dans tussen je in- en uitademing, is een reflectie van je leven. Vol en volledig ademen laat die verbinding in harmonie komen zoals eb met vloed. Jij kunt jouw adem-dans zo moeiteloos en vitaal laten zijn als je zelf wil. Balans in je adem heeft de potentie om stress te ontspannen, energie te bevrijden en inspiratie te ontwaken; Voor rust en ruimte. Wanneer je adem in balans is, ben je elegant toegerust om met vertrouwen en gemak te leven.

© 2023 free your breath . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.