Ervaringsgerichte Therapie

Naar je lichaam luisteren
We betrekken jouw lichaam, adem en mind in ons gesprek. Je verbreedt je bewustzijn door te ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Als je meerdere sessies boekt, hebben we de tijd om dat wat knelt tot ontspanning uit te nodigen. En kun je gevoelens die onduidelijk zijn, in het licht brengen.

Benieuwd naar jezelf
Als je voor een langer traject kiest, nemen we meer tijd om jouw wensen, verlangen en vragen te exploreren. We kunnen bijvoorbeeld ongemakkelijke (interactie)patronen inzichtelijk maken. We onderzoeken hoe jij op een andere manier met situaties, mensen en met jezelf om kunt gaan. Wanneer je je bewust wordt van wat jouw vrije flow belemmert, ontstaan er meer ruimte. En ga je begrijpen hoe jezelf te reguleren en bekrachtigen.

Overweldigende sensaties van vroeger
We kunnen aandacht brengen naar jouw vormende jaren. Hoe werd er op jou afgestemd? We hebben als kind niet altijd geleerd of begrepen hoe met emoties om te gaan. Soms hebben we bepaalde ervaringen die voor ons té overweldigend waren, niet tot ontspanning kunnen reguleren. En hebben we er bijvoorbeeld strategieën op ingezet.

Omgaan met sensaties
Hoe het voor ons ook was toen of nu, we vinden altijd een manier om met sensaties om te gaan. En soms is de manier waarop we dat (nog altijd) doen niet meer dienend. Wanneer je ruimte creëert om in te ademen wat je voelt, leer je jezelf kennen. Het verruimen van je perceptie en het verrijken van je ervaringen, inspireert over wat gezond is voor jou. En verbreedt je gedrags-repetoire. Via zelfinzicht kun je jezelf in rust en liefde begeleiden en stralend deelnemen aan de wereld.

© 2023 free your breath . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.