Ervaringsgerichte Therapie

Naar je lichaam luisteren
We betrekken steeds jouw lichaam via je adem in het gesprek. Ik begeleid je om naar je gevoelens onder de emoties te gaan. Je verbreedt je bewustzijn door te ervaren wat er in je lichaam gebeurt.

Benieuwd naar jezelf
Als je voor een langer traject kiest, nemen we meer tijd om jouw wensen, verlangen en vragen te exploreren. We kunnen bijvoorbeeld ongemakkelijke (interactie)patronen inzichtelijk maken. We onderzoeken hoe jij op een andere manier met situaties, mensen en met jezelf om kunt gaan. Wanneer je je bewust wordt van wat jouw vrije flow belemmert, ontstaan er meteen al meer ruimte.

Overweldigende sensaties van vroeger
Als je meerdere sessies boekt, kunnen we aandacht brengen naar jouw vormende jaren. Hoe werd er op jou afgestemd? We hebben als kind niet altijd geleerd of begrepen hoe met emoties om te gaan. Soms hebben we bepaalde ervaringen die voor ons té overweldigend waren, niet tot ontspanning kunnen reguleren.

Omgaan met sensaties
Hoe het voor ons ook was toen of nu, we vinden altijd een manier om met sensaties om te gaan. En soms is de manier waarop we dat (nog altijd) doen niet meer dienend. Tijdens een langer traject, merk je steeds meer op wat wel resoneert bij jouw. Het verrijken van je ervaringen inspireert over wat gezond is voor jou. Via zelfinzicht kun je jezelf in rust en liefde begeleiden.

© 2023 free your breath . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.